Brzo i jednostavno sa do web stranice

Web stranica

Najvažniji, najobuhvatniji i najprofesionalniji dio našeg posla. Html, css, php, javascript, cms, aplikacije, proširenja … Nudimo stvaranje izvorno napisanih web stranica i prezentacija te ih kreiraju i prilagodljavaju na nekim od najpopularnijih CMS platformi kao što su WordPress, MyBB … Vaša web stranica je najveća izjava Tko ste i što radite na mreži. Trebate to ispravno!

GRAFIČKI DIZAJN

Izvorni i funkcionalni izgled ključan je za zadržavanje pozornosti na prvi pogled i da se vaša web-lokacija razlikuje od drugih sličnih web-lokacija prema temi. Najbolji prvi dojam počinje s vašim logotipom. Naš je cilj da vaša robna marka bude utjecajna, sjećana i lako prepoznata. Radit ćemo s vama i stvoriti robnu marku koja je svježa, inovativna, nalaže pažnju i zaista znači poslovanje.

CUSTOM USLUGE

Pružamo rješenja po mjeri, koja su u potpunosti prilagođena vašim potrebama. Od stvaranje ideje, dizajna i razvoja, do hostinga, preusmjeravanja, rukovanja i usluga e-pošte, radit ćemo s vama kako bismo izgradili pravi site za vašu tvrtku. Izgled, sadržaj, funkcionalnost, upotrebljivost web stranica, optimizacija tražilice …

Web dizajn

Osobna web stranica, forum, online trgovina, chatt room, galerija, društvene mreže…….naš tim nema granica niti limita.

Moj Dizajner - CMS
 

Naše znanje i Sposobnosti

Za web dizajn koristimo HTML, PHP, CSS..........

HTML
CSS
PHP
WordPress
DRUPAL

Imate pitanje o web dizajnu?

Web dizajn

Web dizajn

Za sva pitanja o web dizajnu
Klikni ovdje!

Spremni za svako pitanje!

Naruči web stranicu - OVDJE!

Plan i narudžba

Plan i narudžba

Za naručiti izradu web stranice
Klikni ovdje!

Narudžba web stranice

Savjet

Savjet i pomoć

Savjet i pomoć

U koliko niste sigurni ili vam treba pomoć
Klikni ovdje!

Ili trebate pomoć